Til CAPSLOCKMANN

Jeg liker ikke deg. Jeg er sikker på at du er til bare for å gjøre mitt liv miserabelt!!! du bist eine kleine krug berlinebolle, ya?!!

ok.

Tirsdag = Nannas matdag, som du vet. Jeg skulle lage spesialretten min, som er oppvarma rester, daa! Vi hadde noe kjøtt og greier så jeg bestemte meg for å lage sånn rett med makaroni og kjøtt og brun saus. Og så klarte jeg å få makaronien VASSEN!!?!??!

HALLO, hvor n00b er man ikke når man klarer å ødelegge MAKARONI, lixm. Man trenger ikke akkurat å være rakettforsker for å lykkes med å lage det. Det er derfor det er så himla populært i US and A vettu! Dør av meg selv.

Husker forresten at vi hadde det forsøket med å stikke seg selv i fingeren vi også!!! Men som den store emoen og selvkutter/pineren som jeg er gikk det ganske så fint. Ble småsvimmel og nedsnødd som alltid, men det var jeg jo fra før. EHE.

Her har jeg puttet inn et bilde som ikke har noe med saken å gjøre i det hele tatt men som jeg synes er morsomt:det er fra nedsig.no, som er en av favorittsidene mine!!!!

 

Krug er muggen forresten, bare spør googletrans

Håper mamma kommer hjem og lager en enda bedre middag til meg. Skakke så mye til å slå min mat i smaken akkurat

Jeg vil ha boller.

PUS

Én kommentar

INGEBORG

09.mar.2011 kl.21:01

JEG ER DA INGEN MANN!!!???

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits