can't read your pokerface!

NYDELIG pokerfjes! Ikke en gang Stig Rune Kveen hadde klart å se at du var redd, åss! TRUE STORY!!!

Jeg måtte søke opp det navnet. I følge Vi Menn er han Norges beste. Kanskje ikke så rart, ettersom han på bildet bruker SOLBRILLER!??!! ok.

Her er i allefall MITT pokerfjes (som jeg blandt annet bruker når jeg sovner i timene):hva skulle en gjort uten hår?

Jaja. Denne uken har vært ganske spesiell! Jeg har nemlig ryddet rommet (!!!) og vært på JOGGETUR Ö !

Desverre har jeg dermed brukt opp antall timer i uka jeg kan gjøre noe konstruktivt, så øving til matteprøve ble på en måte litt dittsja. Neida.

Bare se... ok, jeg innrømmer at jeg ikke har gjort dem nå. men jeg har i allefall gjort dem en eller annen gang, ehe.

 

Har jeg foresten fortalt deg at en lærer kom bort til meg og spurte meg om jeg trengte briller? og NEI, det var ikke fordi jeg hadde vært frekk, ukonsentrert, hadde sovnet eller lignende, men det var fordi jeg jobbet flittig. Da sitter jeg nemlig sånn hereller eventuelt klistra inn til PC-skjermen. ehe. jaja.

Jeg tenker på den sjokoladeostekaka som vi fant i det bladet 24/7. eller 23/7, for den siste timen tenker jeg ikke i det hele tatt.

KLEMZ <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits