HVORFOR PLAGER DERE MEG???

På lørdag kveld hadde laget en jentekveld. Også skulle vi se film. Også hadde de vi var hos vært i utlandet og kjøpt masse filmer som fortsatt går på kino. Også  hadde de masse gøye filmer, men så hadde de også BLACK SWAN!!!!! Og jeg har sagt mange ganger at jeg ALDRI skal se den filmen. Spesielt siden du var SÅ nær å bli lagt inn på mentalt sykehus etter du så den. Og selvfølgelig uttalte jeg meg om dette. Og gjett hva som skjedde da!!! Mine kjære lagvenninner stemte på BLACK SWAN bare fordi jeg ikke vil se den!!!!!!! For noen megabitcher... Anyways. Først KLIKKET det for meg, men så bare chillet jeg og spilte papi jump og peggle når det kom ekle scener. Ingen varige men her altså.

Ellers har jeg brukt helgen min på å rydde rommet (ja, det tok en hel dag) og øve til matteprøve... Livet er herlig <3  jeg var forresten i en bursdag på fredag, men den var helt ute på Laksevåg (største ganstastrøket i Bergen!!!) så det var DRITSKUMMELT!! var så sikker på at jeg kom til å bli slått ned... Men, men det er jo som de sier på film: What doesn't kill you makes you stronger. Har fått DE bolermusklene etter helgen, YEAH!

Legger ved et bilde av en veldig god kake sånn at du blir emo og hater livet ditt. 

NAM <3

PUS

Én kommentar

Nanna

15.mar.2011 kl.08:25

mhh, er det kvikklunsj rundt den kaka?! :O <3

forresten har mentalen (som tok meg med etter jeg hadde sett Black Swan) at jeg måtte slutte å tenke så mye på mat. Jaja.

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits