Paraply

HEI

I dag og egentlig i det siste har det ikke regnet i Bergen. !!!!!  Men jeg har tydligvis blitt så vant til å gå med paraply at jeg liker det! Så her om dagen gikk jeg rett og slett med paraply til skolen selv om det var fint vær. Det er kos. Akkurat som man er i sin egen lille boble og ingen kan se deg. Det eneste litt dumme er at ALLE ser deg siden du er den eneste som går med paraply når det er fint vær... Problem.

 Men, men... ville legge et fint lite bilde av meg selv sånn at det blir lettere å se det for seg, men jeg gadd faen meg ikke å ta et jævlafjortishoreselvutløserbilde av meg selv og jeg gadd i alle fall ikke å spørre noen randoms på gaten om de kunne ta bilde av meg. Under paraplyen min. Så jeg fant heller dette fine bildet på internettet.

 

Tror det sier det meste. Ok.

Har snart lunsjpause. gleder meg. masse

2 kommentarer

James Franco

16.mar.2011 kl.13:32

Du virker kul! skal vi være venner??

Nanna

16.mar.2011 kl.18:43

hvis du virkelig er James Franco vil jeg også være din venn!

Men jo, viktig problem du lufter her!! Hadde nesten samme problem, bare at da var det meg+tøfler. Så jeg gikk likegjerne med tøfler til skolen noen dager. Du kan si jeg fikk noen rare blikk!!

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits