Musikklinjebarn!

OK, jeg er DYPT skuffet over deg. Jeg trodde vi var enige om å ALLTID slutte innleggene våre med mat (mmmmh, mat)!

Høres forresten ut som at du ikke har noe liv! :D Jeg kan opplyse at jeg i helgen var sosial, på fredag kveld lekte jeg med folk fra ungdomsskolen (pluss kjærestene til 2 av dem) og vi så på ækksjenfilm! På lørdag lekte jeg med Theapus, vi gikk på tur og spiste pizza og snakket om hvor uendelig glade vi er i mat. På lørdag kveld var jeg med de i bandet pluss noen fler, jeg ble kjent med "Robino" aka Robin som var hyggelig og hadde stort hull i øret. Og fetteren til Mygland (eller Myglando) som vi bare kalte for danselars. Jeg vet ikke hva han heter på ekte. Han likte å danse.

Jaja. Neinei.

Du vet det gøye bildet med de i Jalla Pjottel og Etvart Cullent, ya??? Nein? her er det ijaffalll


Det er sitert fra verdens beste film, Mean Girls1!! Hahhaa, jeg så på den i helgen skjønner du. Jeg bare døde.

Det viser seg at musikklinja skal ha konsert på onsdag, og jeg gruer meg stort. Jeg skal være med i noen grelle sanger. I den ene spiller jeg sammen med to fløyter, og to fløyter sammen er ikke pent. Det går nemlig ikke an å stemme fløyter ordentlig! Og når man da I TILLEGG har med en halvveis tilbakestående gitarist med konstant høyt blodsukker (pga all maten) som også er BLOND, da er ikke verden særlig kul. Spottilink: Satori ? Triosonata No. 5 In A Minor - Largo - Telemann . Den høres kanskje fin ut, men når man har spilt den 1000 ganger er den ikke noe søt i det hele tatt. Jeg skal også spille med gitarorkesteret, og den sangen heter "nu skruva fiolen" (nå, stem fiolinen). Lover ikke bra.

Forresten er fløytistene flinke og jeg liker dem godt, bare så det er sagt.

Skulle egentlig vært på bænnøving nå, men så ble det ikke noe av fordi flinke-flinke Maria hadde vondt i hodet. Så jeg har sittet hjemme og... hørt på klassisk musikk og løst kryssord, faktisk. Og spilt gitar. Jeg utnevner herved meg selv til en musikklinjenerd!!! Jeg har iallefall ikke spilt gitar i mange timer eller noe sånt, da, så jeg er en litt fail musikklinjenerd. Det er kanskje litt bra. Noe annet som gjør graden av nerd litt mindre er at jeg har jogget en tur! Veldig, veldig kort, men samma det. Var ute og beveget meg, og grunnen til at den ble kort var (i tillegg til at jeg var slappfisk og ville inn) at det var masse masse fin vårslapsete snø og SUPERGLATT. Allerede før jeg var nede på veien hadde jeg glidd 4 ganger. Etter ca 80 meter på veien hadde jeg spruta ned min egen sko så jeg var helt våt, nesten landet med hue først i en sølepytt og fryktet for livet to ganger. Jeg synes ikke biler skulle vært tillatt på veiene. Så jeg løp en kort runde og dro hjem.

HAHA her om dagen fant jeg noen SYKT qle 90tallsbriller. Du husker de som var pittesmå og jo flere farger en hadde på glasset, jo bedre? Og så skulle man for all del IKKE kunne se igjenom dem. Her er et lekkert bilde av meg + disse brillenehahah lættis sånne briller er corny. Og jeg er corny.

Vi spiste fisk til middag i dag. Det vil si at jeg er supersulten nå, selv om jeg spiste sånne kjeks-kaketing etter middag. Jeg forsyner meg nemlig bare 2 ganger når vi har fiskemiddager, og den andre gangen jeg forsyner meg passer jeg på å ikke få noe fisk.

PUS

(omgomg saiko langt innlegg jeg bli'kke sint om du ikke gidder å lese alt)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits