Hei Ingeborg.

Ville bare redde deg fra deg selv. Har vært innom bloggen sånn nå og da denne uka, og i går la jeg merke til at du hadde skrevet TRE innlegg hvor du snakket med deg selv, og da syntes jeg litt synd på deg. Det er ikke så greit å ikke ha et liv! Til min forskrekkelse hadde du laget enda et 4 innlegg i går kveld, så jeg må innrømme at jeg satt og vurderte om jeg skulle svare i det hele tatt. Bloggen kunne likegjerne hett "ingesitteriettre" men det hadde vært sturselig og emoete. Så jeg reddet deg likevel.

Denne uka har vært a pain in the ass (si det som Borat, det er du flink til) med konsert og sånt. Jeg var på skolen heeeele onsdagen, bortsett fra en halvtime da jeg truet Håvard (som har bil) til å kjøre meg til Drammen så jeg kunne få meg kebab. Det var fint. På Torsdag var jeg på John Olav Nilsen og Gjengen-konsert!!! :D Det var egentlig 18årsgrense, men siden jeg var snill jobbet jeg som frivillig, og da sto jeg i døra og fikk sett alt bortsett fra keyboardisten. Og det var både dumt og fint, fint fordi han ikke var noe søt, dumt fordi han danset SYKT kult.

Her på østlandet har det blitt SKIKKELIG vår denne uka! Ü Ü På mandag var morderbakken helt jævlig, jeg var sikker på at det ville bli den siste dagen i mitt 17,54 år lange liv (aka 17 år, 6 måneder og 15 dager, 915 uker eller 6405 dager (WolframAlpha er KJEMPEGØY!)). Men nå er det ikke noe mer is eller snø igjen i bakken.

bare se, dette er hvordan utsikten fra kjøkkenvinduet har forandret seg denne uka:

fratil


! Ü Jeg vet det ser ut som at det ligger is på veien, men den er faktisk helt bar.

I går var jeg på Starwarsbursdag mens du spiste m-middag, og det var koselig og fint. Ü Det var oreokake der, og taco, så jeg spiste meg altfor mett. Men det gikk fint, for de hadde sånn sykkel som jeg syklet på for å få plass til enda mer!! :D Så etter at jeg hadde spist opp mitt eget kakestykke spiste jeg opp nesten hele stykket til bursdagsbarnet og. Jeg angrer.

Nå begynner jeg å bli lunsjsulten! Mamma og pappa dro meg nemlig opp FØR ni i morges! Hva jeg gjør for bacon, altså. Helt drøyt.

PUS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits