Brent ris smaker brentHEI

I dag har vært helt ok.

Mindre ok fordi:

  1.  det er 1. april og alle prøver å lure meg. Den eneste som faktisk har klart det er mamma... hun sa at hun ikke kunne kjøre meg til skolen. Begynte nesten å grine!
  2. hadde lytteprøve! da begynte jeg faktisk å grine. Eller... egentlig blødde jeg bare neseblod, men dere skjønner greien.
  3. jeg måtte lage min egen middag i dag. Brente risen (her skulle jeg egentlig hatt et fint bilde av brent ris, men jeg glemte helt å ta bilde av det og det er ikke så veldig mange bilder av brent ris ute og går på internettet. Det er trist.). Og det er selvfølgelig noen normale sjeler der ute som lurer på: Hvordan går det ann å brenne ris? Vel, mitt spørsmål til dere er: HVORDAN GÅR DET IKKE ANN??

Mer ok fordi:

  1. jeg forsov meg ikke så veldig mye :)
  2. jeg har trent. Frivillig! Med Linn. :) fått seriøse bolermuskler.
  3. jeg har spist is <3

 

                                             

Er forresten fullstendig klar over at jeg har skrevet hele dette innlegget med fet skrivt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits