Rød negelakki.

I går malte jeg neglene mine rød. Det var SHEMPEGØY først men så ble det bare forvirrende. Og det fikk meg til å føle meg som ei dame, og det gidder jeg ikke.


Bare det å legge hånden på låret var helt rart!

 

Her er noen flere bilder av meg som gjør ting med rød negelakki:fascinerende. ok.

jeg tok den rød neglelakken av rett etter bildene ble tatt.

Forresten skjønner jeg SVÆRT godt hvordan du kan brenne ris! Vi har jo klart det før, vi. Så ja, jeg holder meg rett og slett borte fra ris når det er min matdag. Også poteter. Begge deler er umulig og tar lang tid.

Er enig med deg at blogging er fjortis! liker ikke de bloggene som bare skriver om tææææning, sminke og slanking. ÆSJ.

joja! har vært sunn jeg også, akkurat som deg!!!! mamma og jeg skal liksom bli sunnere sånn til vanlig skjønner du! så i dag har jeg drukket TO kopper te uten sukker!!! :D:D og jeg har kun spist EN brødskive til nå, i motsetning til de 5/6 (eller fler) jeg vanligvis spiser :) De ble byttet ut med knekkebrød, fiskekaker, yoghurt med nøtter og granateple. Desverre sprakk jeg akkurat og spiste altfor mye til middag. Pluss at jeg drakk te med sukker i. Helvette.


Én kommentar

INGEBORG

06.apr.2011 kl.12:32

HAHA! du suger. Jeg er mye flinkere enn deg!! :) :) :)

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits