my life lixm.

heiiya!

hakke blogga på en stund jeg heller, daaaah!!! har vært SYKT mye ild i jernet eller hva man sier.

ok. neida. joda. Har hatt masse tentamener skjønner du! Blant annet i mip... hihihi. så dette har vært min bibel denne uka også:vi hadde faktisk 130 sider pensum. Men det aller meste sto ikke i boka, så jeg måtte lese på internett. Oppgaven vi fikk var: "Forklar konsertformens utvikling fra Vivaldi til romantikken". YAIN!

jeg har hatt tentamen i bokmål, nynorsk, mip og fransk! Jeg fikk faktisk 4+ i fransken, så jeg er überfornøyd! :D Sehr gut, ja!!

Har vært på noen bursdager og sånt i det siste, da. Forrige forrige fredag var jeg helt ute i RØYKEN på bursdag! Og dagen etter så var jeg i SANDE! Uff, det er skikkelig på landet, hihi. Men det var gøy, da!

 Forrige helg var jeg bare i Drammen og sånt. På fredagen så var jeg på Rockolinepuzzz <3 og Martinmann sin fest, de ble atten år! Der var det en jeg gikk i klasse med i fjor (som slutta på musikk) og vi har sånn internhumor, så han kaller meg "nanbrød"... (det indiske brødet vetttu). Og det går det jo ann å tolke på flere måter. I allefall, han spurte flere ganger om han kunne "se nanbrødet" (han er litt spesiell.. eks-musikk-elev) og det ble jeg til slutt litt lei av. Så jeg fikk Karoline til å skrive "brød" på armen min og viste det til han. Da ville han ha "mere brød". jaja. Neinei. Sånn her gikk det til:hvis du ikke ser det; det står "mer brød".

Jeg ble VELDIG fornøyd med meg selv. Jeg MÅ jo være brunette innerst inne eller noe!!!

Ellers har jeg lekt med Thea:Møtt syke folk på toget fra Kongsberg:


Vært i Kongsberg og sett Ulrikke, Ylva og Marlene sin forestilling:Sett søte-Mari på UKM:

og vært på gourmetklubb med fine folk og spist GOD-god vegetarmat hos flinke-Aina som har denne bloggen her:

http://aina.vinterblomst.com/

Forresten har jeg fått en SYKT kul blogg av Theapuz: http://tegnehanne.blogg.no/


ok kjedelig innlegg hakke no liv.

DET ER PÅSKEFERIE JEG ER KJEMPEGLAD

sulten. stikker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits