ok ikke påske mer wtf?!

jeg GRINER!

Har bare hatt skole TO dager etter påske, men det føles ut som en evighet :( I dag har jeg tilogmed hatt arr/komp-tentamen, du vet de greiene jeg holdt på med for SUPERlenge siden som jeg sa at var puslespill-sudoku. Jaja. Jeg er glad jeg er ferdig, ehe!

Hadde det alt for qlt i påsken, da! Var i D to the A to the N to the M to the A to the R to the K med mah gørl' Thea!!

Her er noen bilder av oss som gjør random ting (plis si ifra hvis jeg skal ta bort noe Thea):


vi lekte fisk

SHEMPEBJA.

Pusset tenner med fingern.

var sure HELE tiden
(neida det bare ser sånn ut hehehe)

lekte med krakker

og sov på krakker. Du skjønner, mammaen og pappaen til Thea var på kunstgalleri. YAIN.

spiste mat på steder der vinduspynten så ut som barter

viste fingeren til fremmede

BADET MASSE HIHI

var vakre

... you know..

spilte MONSTERSJAKK! jeg tapte hver gang.

fml.spilte mini-dino-golf!!!! det var shempefønni. men det ser du vel på bildet.

...THEA ER LONERKID!

vi var retards

...
sjarmerende ungdom på tur i verden.

Rett og slett.

ok jeg skal fortelle deg litt om min bytur i dag. jeg var nemlig ferdig med tentamen, og siden mamma og pappa har ditsjet meg (pappa er i Kroatia og mamma er........ det husker jeg ikke selv om hun sikkert har sagt det tusen ganger) måtte jeg kjøpe meg middag. så jeg tuslet inn på kiwi og etter sikkert 10 minutter klarte jeg endelig å finne meg noe som så digg ut og lett ut og som IKKE trengte å varmes i mikroen. jeg gikk for å betale. Da det var min tur (kø ok) kom jeg på at jeg hadde glemt brød så jeg måtte stille meg helt bakerst i køen igjen! :( Da det var min tur for andre gang viste det seg at kortet mitt ikke funket, og mannen i disken tok brødet mitt og maten min vekk fra meg. Det var ukult. Jeg måtte jo ha mat!!!

derfor fant jeg ut at jeg skulle finne en minibank. Det er 5 minibanker (som jeg kan komme på) i Drammen sentrum. Jeg var i ALLE. Til slutt måtte jeg gå inn i banken og snakke med et damevesen, og med minne brutte sosiale antenner var det litt vanskelig (antennene mine brakk da kortet mitt ikke funket og mannen tok fra meg alt jeg elsker i livet). I allefall. Jeg fikk varene mine til slutt. Og jeg skal aldri slippe dem igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits