28.apr.2011

HEI

Jeg ble engang spurt om hva jeg syns er den viktigste egenskapen et menneske kan ha. Jeg hadde selvfølgelig ikke noe svar, så jeg bare latet som om jeg var døv og gikk. Men i dag dere. I DAG vet jeg svaret.så her kommer fasiten så dette spørsmålet:

Den viktigste egenskapen et menneske kan ha er selvironi. Uten selvironi vil man ikke få noen venner og kan egentlig bare gå å dø.

And that's all I have to say about that.

Jeg vil forresten legge til at jeg asolutt ikke har selvironi selv og det er derfor jeg ikke har venner. Hvis noen ler av meg går jeg rett hjem på dataen og lager hatgrupper på facebook. Så ikke push meg så mye mer nå liksom!

Hmm... ellers er det ikke så mye som skjer for tiden. Utenom at jeg trollet i dag og hang Iselin sine sko opp i et tre. Det var kjekt. Mer om dette i et senere innlegg.

Peace out maddafakkas!

PS:

Har en gladnyhet å komme med. Jeg tror jeg er på vei til å bli et bedre menneske!

Jeg var nemlig innom her for noen dager siden:jeg var der med noen venner som bestilte 2 cheesburgere hver og jeg spiste faen meg ingenting!!!

Det var nok fordi at

  1. Maten der er virkelig ikke så god (utenom isen)
  2. Jeg hadde ikke penger
  3. Jeg skulle spise middag rett etterpå og om jeg hadde kommet hjem og var mett av mcdonaldsmat hadde mamma og pappa slått meg så hardt at jeg ikke hadde greid å blogge igjen. Og det kan vi ikke ha noe av.

Som jeg sa: Peace out maddafakkas!

 

2 kommentarer

Nanna

29.apr.2011 kl.18:03

ilu.

INGEBORG

04.mai.2011 kl.18:10

ilu 2.

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits