Tomorrow it is friday, friday! FUNFUNFUNFUN

hei emo.

jeg blir glad når jeg leser at du har like innholdsfattige og triste dager som meg.

denne uka har jeg sovnet 2 ganger midt på dagen - blandt dem syttende mai. trist og venneløs.

jeg har en god og en dårlig nyhet; god: jeg kom IKKE opp i fransk skriftlig eksamen!!! dårlig: jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen!!! det vil si at jeg mest sannsynlig må pugge alle bøkene vi har hatt i år siden jeg kommer opp i muntlig. eller, jeg KAN komme opp i mip, men det er usannsynlig mye lesestoff og lytteting så jeg håper egentlig ikke på det heller. Nå angrer jeg stort på at jeg ikke har vært så flink som jeg skulle ha vært i år.

jaja.

neinei.

På syttende mai gikk jeg i tog. jeg har fortsatt vondt i føttene. hater bunadsko.

DIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEE!!!!!
Kjenner agresjonen i hele kroppen! Jeg hadde oppnådd nirvana dersom bunaden kunne vært hakket mindre varm og bunadsko behagelige.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive i dag. Jeg er ganske blid, for jeg har fått sterk sterk sterk femmer i gym og det er gøy. dessuten har jeg fått brukt opp andre folk sine penger og det er også ganske fint.. mamma og jeg var nemlig og øvelseskjørte i går, og vi klarte å forville oss inn i OSLOFJORDTUNNELEN! den koster masse penger og man kjører under vann og greier. for å komme oss tilbake kjørte vi gjennom Oslo for mamma skulle på IKEA, og der er det mangemange betalingsting! det var gøy, og vi brukte opp masse bensin. Jeg tror vi brukte sånn 4 timer eller noe til sammen, mhihhi.

forresten så hater jeg å luke. jeg synes synd på deg! og her er et lite trisk som gjør at du kan slippe unna i fremtiden; med en gang ord som "plikter", "hage", "luking" og "det er noe som må gjøres" nevnes; LØP. selv om du har på deg bunadsko.

 

 

jeg liker is og kake.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits