mystisk

jeg lurer kjempemye på hvorfor du var emo den dagen for 100 år siden og hva det var du drev med på søndag.

 

 

I helgen var jeg på sørlandet. Her er en liste over ting jeg skulle gjøre der nede:

1) slappe av i sola

2) lese til eventuell mip-eksamen

3) jogge

4) øvelseskjøre til og fra.

for det første; det var møkkavær. for det andre; jeg hadde GLEMT mip-boka mi på kommoden hjemme (jaa, jeg hadde fått den med meg fra skolen men ikke lenger, selv om jeg hadde med meg skolesekken min til hytta til og med! ERRE MULL?!?!). Og ja, trenger jeg å nevne at jeg hadde glemt joggeklær også?

Etter en dag med tsjilling fikk jeg KJEMPEdårlig samvittighet så jeg bestemte meg for å jogge likevel. Det nærmeste jeg hadde treningsklær var en ullmaxbukse. Det var pain. Jeg kunne ønske jeg heller løp i underbuksa! Ullmax-jogging resulterte i ALTFOR varm Nanna. Så jeg fant ut at det antakeligvis var en god idé å bade litt. Jeg angret før jeg i det hele tatt hadde kommet meg ned på brygga, men siden jeg er så opptatt av å være kul måtte jeg bade for det. Pappa kalte vannet "forfriskende og deilig" men jeg ville heller kalt det selvtorturerisk og helseskadelig kaldt.

her er et bilde av anekset deres forresten! den ser litt ut som en kloss foreløpiggøy!

men jo, jeg fikk i allefall øvelseskjørt til og fra hytta. Det var skummelt. mamma og pappa syntes nok også det. de holdt seg litt ekstra fast et par steder, og de venta lenge med å dra på søndagen selv om det var dårlig vær og ingenting å gjøre. nervevrak.

 

 

i går og i dag har vært møkkadager så nå sitter jeg bare her og knasker lakerol og håper på at det skal ha en lakserende effekt så jeg slipper å gå på skolen et par dager.

takk for meg, sees snart, 29 dager igjen til ferie. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits