HAPPY 2!!

Hei Ingeborg. 

Jeg synes det er litt rart at DU, av alle, leser julianyland. Jeg har vært innom bloggen hennes et par ganger, men den er for "rosa" for meg, hehehehe. 

Men jeg gikk innom nå igjen (siden jeg er snill og søt)!

Må nesten anbefale http://hyperboleandahalf.blogspot.com/ for deg! den er superfønni. les det innleget om kaker og den om den bikkja!!! garantert latter!

I tillegg leser jeg http://noraalexa.blogg.no/ (fordi vintage er fiiint) og diverse blogger til folk jeg kjenner, og innimellom går jeg på topplista på blogg.no og leser på de som er øverst. Det som er litt gøy er at de som ligger der (for det meste) mangler utstråling, humor, selvinnsikt og hobbyer!

SHEMPEBJA! :D det får meg til å føle meg vellykket. 

 

Men ja, må få slenge til at jeg er super-happy om dagen!

1) fordi jeg er friiiiiiiiii

2) fordi andre klasse snart er over <3

3) fordi jeg straks er ferdig med eksamen

4) fordi jeg (som du vet) fikk være med i tup

5) fordi jeg får 5 i STANDPUNKT i fransk!!!!!!!!!! HahahahhHAHAHaahhah!!! jeg fortjener så vidt en TREER! jeg MÅ jo være verdens beste smisker!!!!!!!!

6) fordi jeg har sortert alle bildene mine på PCen. Vil du ha bevis?dette bildet har jeg lagt under "gøy".

HVORFOR spør du kanskje? For hva er vel gøy med et bilde av små barn i rare kjoler som ser ut til å banke opp noen jenter på en benk? Og hvorfor er den røde streken der?

Jo, det er fordi at jeg SKULLE VÆRT på det bildet der hvor streken er, men istedenfor tsjilla jeg oppe i garderoben og blødde neseblod og gråt.

Og det synes jeg er gøy. 

 

ps: jeg har da lagt innlegget under "østlandet"???

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits