Offentlig ydmykelse!

Hei.

I dag var jeg på Kiwi. Der skulle jeg blant annet ha yoghurt. Jeg grabbet tak i to stykker som var stablet oppå hverandre, og mens jeg tok de ut merket jeg at den øverste sakte sakte gle ut og falt langsomt ned mot gulvet. jeg hørte dunket men turte ikke se ned. 

Det kunne være to utfall;

1) yoghurt overalt

eller

2) ikke yoghurt overalt
 etter sikkert 10 sekunder med 


 så jeg ned. 

og TRUR DU IKKE DET VAR YOGHURT OVER HELE GULVET?!

Da friket jeg NOE ut og løp rundt etter menn i grønne bukser. Jeg kunne jo ikke bare late som ingenting, for de har jo overvåkningskameraer og alt mulig på butikken!!!! Og hvis jeg bare hadde gått hadde de sikkert funnet meg og dratt hjem til meg og dopet meg ned før de hadde slengt meg utfor Kjøsterudjuvet, og det ville en stakkars liten gutt uheldigvis ville blitt vitne til og han hadde fått store kvaler resten av livet.

Det kunne jeg ikke la skje. Så jeg fant en dame i grønn bukse og fortalte henne hva som hadde skjedd mens jeg bet negler og skalv. Da gikk hun og hentet hjelp mens jeg løp og gjemte meg bak noen reoler. Og selvfølgelig fikk hun den kjekke kiwi-gutten til å gjøre det!!!! jeg bare: OMG!!! Så jeg sto der og gjemte meg til alt var over. Da den kjekke (og gitarspillende) Kiwi-gutten hadde gått, løp jeg og betalte. Det var super-flaut da jeg måtte si "ehhhm, jeg skal betale for to yoghurter selv om jeg bare har en. jeg ødela nemlig den andre" og den mindreårige og smålig nervøse gutten bak kassa bare "ehhh ehhh eh ja ehhh ja"

Men jeg fikk yoghurten min. Nå sitter jeg hjemme og skjelver og er glad alt er over.

 

Én kommentar

Ingeborg

18.jun.2011 kl.12:29

taper

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits