Syk og slapp.

Hei. Det er fint du har det bra. Jeg gråter om dagen, for jeg har klart å bli forkjøla! I JUNI!!!

verden er fan ikke god åss. Ligger akkurat nå i sofaen med dyne og skjerf. Alt jeg spiser er suppe, raspa epler og brødskiver uten skorpe (siden jeg har så sår hals). jeg fikk faktisk presset ned en pose potetgull i går, da, siden jeg syntes så synd på meg selv. Det gjorde vondt. 

HEHE nok FML-ing, jeg snakker om den forkjølelsen hele tiden. Den var nemlig kjempebrukbar på skolen i dag da det skulle bæres bøker og vaskes rundt omkring (den slemme skolen min får OSS til å gjøre det! HALLO, har de ikke hørt om vaskedamer!!?!?!?) for da brukte jeg den som en unnskyldning og gikk og sov i stedenfor. KJEMPEEEBJAAA!!
Hele forrige uke hadde jeg fri! jeg gjorde faktisk ikkenoe nyttig, så når folk spurte meg i dag hva jeg hadde gjort i helgen svarte jeg bare "ehhhh..." Det eneste jeg kom på var at jeg hadde fulgt Karoline til tattisshappa og sett henne bli tegnet på av en jente som var like gammel som oss

og at jeg hadde vasket terrassaen til bestemor så jeg kunne begynne å male. Desverre har det regnet så jeg har ikke fått gjort noe mer. ehehehehehe.

På lørdag var jeg på 70-tallsparty! Thea og jeg var hippier og det var gøy. Skulle gjerne puttet inn bilde, men så har det seg slik at jeg glemte kameraet mitt så jeg fikk ikke tatt noe bilde. 

en dag igjen til ferie. godegud. 

Én kommentar

elena

23.jun.2011 kl.14:39

GOD BEDRING!

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits