Fuck alt og alle

Hei!
På tirsdag hadde jeg gym på skolen. Da tok jeg med bag på skolen i stedet for sekk. Bad mistake.

Da skolen var ferdig og alle gikk satt jeg igjen og sorterte hva jeg trengte å ta med hjem og ikke. Etter sånn TUSENÅR med det gikk jeg. Men da var alle borte, så jeg måtte gå alene.Og siden jeg på mystisk vis hadde meldt meg frivillig til å lage middag, måtte jeg innom en butikk for å kjøpe krydder. Etter sånn TUSENÅR med leting samlet jeg opp nok mot til å SNAKKE med et FREMMED menneske for å spørre om hjelp. Men han bare:

Nei, det har vi ikke.

Og jeg bare:Så gikk jeg... ...til bybanen.

Den kjørte RETT foran nesen min. Måtte vente i 6 min på neste.

Og det regnet.
Da jeg endelig hadde kommet meg til nesttun, kom det ingen busser!! All ble skikkelig sinte.


Men så kom det til slutt en buss.Og alle bare:Men det regnet fortsatt.Men siden bussene mine fåkkar seg, måtte jeg GÅ fra SKJOLD i REGNET med en tung BAG!

...Nevnte jeg at jeg hadde en TUNG BAG??

SÅ. før jeg kunne gå hjem, måtte jeg på apoteket og butikken, og da jeg kom ut derfra regnet det så mye at jeg ikke tror jeg har sett så mye regn på en gang før i hele mitt liv! OG jeg hadde en TUNG pose i tillegg til bagen. OG jeg måtte hente posten på veien hjem og det var MYE. Så for å oppdatere deg på hva jeg faktisk måtte slite med: En supertung bag, en like tung pose, en annen pose, post og MYE REGN.

Og da jeg kom hjem så jeg dette:

Og jeg bare:

Og så skulle jeg lage middag. Og risen bare:

Da vippet det over for meg!

 

 

 

Én kommentar

Nanna

11.sep.2011 kl.12:19

HAHAHAH! taper.

Skriv en ny kommentar

ingeognannasitteriettre

ingeognannasitteriettre

17, Tvedestrand

HEI. Vi er to kusiner og beztevenner som bor på hver vår side av landet. Og det synes vi er trizt. Den eneste gangen i året vi får vært sammen er i sommerferien, da vi har hytte ved siden av hverandre :):):) Vi blogger for å oppdatere hverandre om hverdagen våres. Og fordi vi har en smule fritidsproblemer. HIHI

Kategorier

Arkiv

hits