D8.

Som du vet er jeg tredjeklassing i år. Det å være tredjeklassing medfører mye ansvar; jeg må hele tiden prestere på skolen, alt jeg gjør teller, alt fravær blir registrert og får konsekvenser, og sist men ikke minst; jeg er russ og skal feste som aldri før.
Og russetiden har på en måte allerede begynt. 

Dagen før vi drar til Etiopia skal jeg nemlig på russeball.

 

(her prøvde jeg å finne et bilde som kunne beskrive hvor kleint ball er, men jeg fant ikke noe bilde som var riktig kleint NOK).

 

Det gruet jeg meg i utgangspunktet ganske mye til.

Men nå gruer jeg meg mer.

På "russ st. hallvard 2012" sin side på facebook er det ca 200 medlemmer. 160 av disse skal mest sannsynlig på dette ballet. Det vil si at det med enkel hoderegning er 80 gutter og 80 jenter som tar turen til børsen den dagen. Og av 80 jenter var JEG den som ble bedt ut av han alle studiespess-jentene ville bli bedt ut av. 

Nå tenker du sikkert "ååååh, Nanna må ha SUPERhøy selvtilitt nå!!!!" 

 

..nei. Det har jeg ikke. Jeg må innrømme at den kanskje er hakket høyere enn vanlig, men historien bak hvorfor akkurat JEG ble bedt er så depressiv at det faktisk ikke har noe for seg å ta det som et kompliment akkurat.

 

 

Historien om hvordan Nanna ble bedt på ballet av Kjekk Gutt.

Forrige fredag. Det skjedde i et friminutt på skolen. Jeg satt ved pulten min og var uinteressant, men allikavel samlet det seg en liten gjeng akkurat der jeg var. Vi snakket og koste oss, og jeg ante fred og ingen fare. Men så sa han ene til Kjekk Gutt:

"du, Josephine i studiespess har lyst til å gå på ballet med deg." Da begynte selvfølgelig alle å le, for HALLO, vi går jo ikke i tredjeklasse på barneskolen heller. Selv om det innimellom føles litt sånn. Men man går da og spør den man har lyst til å gå på ballet med selv!!!

Kjekk Gutt bare: "nei åss, kan jeg ikke bare si at jeg er opptatt eller noe?"

Og alle syntes det var en god idé siden han jo ikke burde tvinges til å gjøre noe han ikke hadde lyst til. 

Det var på det punktet han vendte seg til MEG, Nanna, og lurte på om ikke jeg kunne være hans slippe-unna-date. Han sa det selvfølgelig ikke på den måten, men alle vet at det jo var det som lå i det. 

Jeg har lært meg i livets lange løp at man hjelper en venn i nød, så jeg takket ja og prøvde å virke entusiastisk. Men inni meg gråt jeg, siden jeg heller ville være hjemme og spise potetgull den dagen. Ballet er tross alt på en fredag.

 

 

Slik gikk det til at Nanna fikk russeball-d8.  

 

2 kommentarer

Ingeborg

21.nov.2011 kl.18:17

HAHA! FÆLT. Ball suger faktisk helt crazy mye. Meeeen det kan faktisk tenkes at han egentlig bare hadde lyst til å gå med deg hele tiden og da dette skjedde tenkte han bare: YEAH!!! Jeg må forresten vite hva han heter sånn at jeg kan stalke

Nanna

22.nov.2011 kl.21:01

jeg sender deg navnet hans på melding asap. sikkert litt kleint for han å få navnet sitt på internett sånn at han neste gang han googler seg selv kan innse hvordan jeg egentlig er når han finner link til dette innlegget. Dessuten tror jeg ikke han ville på ballet med meg (han kunne jo gått med HVEM som helst!!!)

Skriv en ny kommentar

hits