Gress

HEI!

I det siste har jeg funnet ut at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. 

I det siste har vi av og til sluttet noen timer tidligere på skolen og det er i grunn sykt bra. MEN jeg har funnet en VELDIG god ting med at vi generellt slutter senere: Jeg dodger fanaguttene. 

De er ekle, de er dumme, de er høylytte, de er solariumsbrune, de har sleik, de har snusleppe, de er fanagutter. Det er én ting når de holder seg på skolen sin eller i husene sine, men når de går ut blandt folk og ødelegger min bybanetur, blir det for mye for meg! 

Når jeg slutter sent er heldigvis alle disse allerede vekke fra gatene og den offentlige transporten, men når vi går tidlig er det så mange av dem rundt meg at jeg så vidt klarer å puste. På onsdag stod jeg på bybanen og chillet da plutselig 100 gutter med boblejake og uggs braste inn. Jeg sier braste fordi det er akkurat det de gjør, braser. Ubehaget jeg følte den bybaneturen var større enn jeg klarer å gjenskape med ord, men vit dette: Det var verre enn i sommer, da de guttene gikk forbi oss og vi ikke turde å snakke til dem (selv om det  var derfor vi var der).

Senest på fredag måtte jeg gå på trening etter skolen, bare for å unngå dem. Desperate times call for desperate measures. 

Etter min mening burde alle fanagutter bli tvangsflyttet til Bærum. 

Jeg har derfor konkludert med at det passer meg utmerket å slutte senere enn alle andre. 

Takk. 

3 kommentarer

Nanna

04.des.2011 kl.12:22

Ja æsj ass! De er i Drammen og. Det passer jo forsåvidt bra med Drammens harrystempel. De har bare ikke skjønt selv at det er dem som er de harrye.

Vi sluttet tidlig på skolen på torsdag, og da var de overalt!! Det svidde i øynene mine!

Anders Uggs Liland

05.des.2011 kl.00:45

Ja, enig ingi.

Det er sykt irriterende når man treffer på alle fanaguttene.

De skulle vært sperret inne, spør du meg

Ingeborg

05.des.2011 kl.17:30

Hei Anders Uggs Liland. Jeg vet at du liker å irritere, men hvis du vennligst kunne ligge langt unna denne bloggen i framtiden, hadde det vært flott.

Skriv en ny kommentar

hits