Jeg har ikke godt av å være alene.

Mamma og pappa har dratt på sølvbryllupstur til Roma! 

Det betyr at jeg har huset for meg selv frem til søndag. Nå har jeg vært alene hjemme siden jeg sto opp, og jeg kjenner at jeg allerede begynner å ta skade av det. Jeg lo for eksemplel akkurat høyt av en kar - tuba-Christian vet du, fordi han har likt så mange sider på facebook. Tidligere dukket det stadig opp på news feeden min at han hadde likt sånn 130 sider, mange av dem sånne som ikke passer til han i det HELE tatt. Blant dem "slipknot" og "vegetarians RULE!". Han er en kjøtt- og ølglad mann som digger tuba, og det er det han er. Han liker ikke slipknot eller Chris Medina eller Beyoncé eller heavy metal generelt - han bare liker å like de sidene på facebook. Gud, som jeg digger tuba-Christian. 
Stalka han nå nettopp. Av alle profilbildene hans (24) er det 6 som ikke har tuba i seg, og den ene teller ikke, for der spiller han orgel. Pussig skrue. Du må møte han en dag.

Jo, tilbake til poenget; alene hjemme og har ikke godt av det - jeg skrek høyt da jeg så at blogg.no-greiene var forandret. Og i sta spilte jeg gitar (!!) og piano, og jeg SVARTE på sms-er (riktignok etter et par timer). Passe sjuk. Gjennomgår en personlighetsforandring eller noe sånt.

 

I dag var det sånne leker på skolen. Da kommer masse funksjonshemmede og har det gøy mens idrettslinja passer på. 
Og (you know me, best person evarr liksom) jeg ble med. Fikk T-skjorte.Jeg var i rytme-rom og lærte barna å klappe. 

Desverre måtte jeg dermed være rundt idrettselever en hel dag, og selv om noen av dem faktisk var hyggelige, var det en som bekreftet min skepsis mot idrettselever.

Møkkakar.

Han fikk greie på at jeg og han jeg hang med akkurat da var musikkelev, så da var han helt sånn "ååh, det så jeg jo egentlig" og var skikkelig klysete og ekkel selv om han var mye yngre enn meg.

og jeg bare; WTF?? for jeg gikk kledd SLIK:

så da han sa det så fikk jeg lyst til å røske han i håret og pirke han i øynene og rope: "BLINDE SATAN!!!! SER DU IKKE DE SPLITTER NYE LØPLABBET-JOGGESKOENE MINE?!"

Jævla drittidrettselev.

 

 

7 kommentarer

Thea deres faste leser

19.04.2012 kl.22:27

Tuba-Christian er en kul fur - noe dere er også

Maria

19.04.2012 kl.22:28

Å herregud så bra blogg!! elsker dere

Elisabeth

19.04.2012 kl.22:28

KJEMPE MORSOMT INNLEGG! Elsker bloggen deres!!:)))

Ben

19.04.2012 kl.22:29

Veldig bra blogg

Sara

19.04.2012 kl.22:32

Så pen du er!! <3<3<3<3

Thea deres faste leser

19.04.2012 kl.22:33

når jeg skrev fur mente jeg fyr. og med at dere er kule dere også så ikke kule fyrer, men jenter

haha kleint hvis dere hadde trodde det.

Ingeborg

23.04.2012 kl.21:40

Fuck idrettselever

Skriv en ny kommentar

hits